Raision Ykkösapteekki

Avainapteekit logo

Apteekin palvelut

Tule tapaamaan asiantuntevaa ja ystävällistä henkilökuntaamme – me olemme täällä sinua varten! Tiimimme koostuu koulutetuista ja kokeneista terveysalan ammattilaisista, joten saat apua kaikissa terveyteesi liittyvissä kysymyksissä.

Älä stressaa reseptiasioista arjen kiireissä, vaan hyödynnä kätevää drive-in -palveluamme. Se on nopea ja näppärä vaihtoehto, kun perinteinen apteekkikäynti tuntuu hankalalta esimerkiksi sairaan lapsen tai lemmikin takia.

Drive-in palvelee sinua apteekin aukioloaikoina. Luukulta saat tarvitsemasi lääkkeet ja neuvonnan helposti nousematta autosta.

Liity kanta-asiakkaaksi Raision Ykkösapteekissa tai Minun Apteekkini – sovelluksen kautta. Kanta-asiakkaana saat hyvät edut, kerrytät ostohyvitystä ja saat erinomaisia tarjouksia.

Reseptivapaat ostokset kasvattavat ostokertymää, ja ostohyvitystä saat heti kassalla normaalihintaisista ei-lääkkeellisistä tuotteista. Ostohyvitysprosentti kasvaa ostosten myötä ja nollautuu kalenterivuosittain. Samassa taloudessa asuvien ihmisten ostojen keskittäminen kasvattaa ostohyvitystä. Lisäksi sähköiset reseptinuusintapyynnöt ovat kanta-asiakkaille maksuttomia. Kysy lisää apteekissa!

Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää, joten voit pyytää meitä hoitamaan reseptiesi uusimisen puolestasi. Lähetämme reseptin uusimispyynnön siihen terveyskeskukseen, josta alkuperäiset reseptit ovat peräisin.

Huomioithan, että kaikkia reseptejä ei ole mahdollista uusia apteekin kautta, joten näissä tapauksissa sinun tulee itse ottaa yhteyttä reseptin määränneeseen terveysalan yksikköön.

Suosittelemme jättämään uusimispyynnön hyvissä ajoin.

Tarjoamme koneellista annosjakelupalvelua, jolloin säännöllisesti käytettävät lääkkeet toimitetaan valmiiksi annospusseihin pakattuna kahden viikon lääke-erissä. Kysy lisää apteekissa!

Onko kaapin perälle kerääntynyt tarpeettomia tai vanhentuneita lääkkeitä? Tuo ne apteekkimme sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan lääkejäteastiaan, niin toimitamme ne korvauksetta asianmukaiseen ongelmajätelaitokseen. Näin pidämme yhdessä huolta ympäristöstämme ja varmistamme, että lääkkeet hävitetään vastuullisesti ja turvallisesti.

Scroll to Top